Παναθηναϊκός: Αυτά πρέπει να προσέξει ο Τερίμ!

Τερίμ: «Δεν θα ζητήσω μεταγραφή επιθετικού - Για αυτό στεναχωριέμαι πιο πολύ...»

Μετά από κερδισμένο ντέρμπι πάντα η ευφορία ξεχειλίζει. Συνέβαινε ακόμα και σε εποχές που δεν βλεπόσουν ή έβλεπες τη κορυφή με το κυάλι, σκεφτείτε τώρα που υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να κόψεις πρώτος το νήμα.

Ας είμαστε όμως προσεκτικοί με τα συμπεράσματα που βγάζουμε. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει εντάξει ακόμα στη μηχανή του Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Σποράρ και που σήμερα περιμένει την αποθεραπεία του πρώτου του σκόρερ, ενώ κανείς δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Τερίμ για την θέση του Αράο και την αξιοποίηση Ακαϊντίν/ Ούγκο.

Καλός ο ενθουσιασμός αλλά και λίγη ρέγουλα δεν είναι κακή. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει σε ένα 100% παραγοντικό πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνετε με τα δεδομένα να αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα (μέχρι ο κόουτς να κατασταλάξει οριστικά ενόψει πλέι-οφ) είναι δύσκολο να υπάρχουν κρίσεις που ξεπερνούν το ματς που μόλις τελείωσε.

Για το ντέρμπι λέμε πως αν κάτι μας έμαθε είναι ότι δεν γίνεται ο Γερεμέγιεφ να έχει πάρει τόσο λίγο χρόνο, ότι στην άμυνα το δίδυμο Αράο-Γεντβάι κάνει σπουδαία δουλειά και πως ο Μπερνάρ είναι χρησιμότερος ως δεκάρι παρά ως εξτρέμ.

Λέει επίσης ότι το καλοκαίρι πρέπει να αναζητηθεί αριστερό μπακ που θα παίζει άμυνα (γιατί Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς…δεν) και αντι-Παλάσιος που βαδίζει στα 33.

Ο Τερίμ έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να κερδίσει τα καλά μας λόγια κι αυτός και η ομάδα του, άσχετα αν έχει κάνει καλό ξεκίνημα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News