Παναθηναϊκός: Το σημαντικότερο από τη νίκη επί του Ολυμπιακού!

Πανικός από 2.000 οπαδούς στο Caravel - Η ομιλία στους παίκτες (vid)

Τα πάντα κινδύνευαν να διαλυθούν μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού που πρόσφερε χαρά και ελπίδα.

Οι δύο σερί ήττες βάρυναν απίστευτα το κλίμα και το “μαξιλαράκι” του κατορθώματος στο Καραϊσκάκη εξαφανίστηκε.

Ο Τερίμ και τα παιδιά του κέρδισαν το πρώτο στοίχημα, τους πήρε λίγο χρόνο να πείσουν τον ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού πως αξίζει να τους υποστηρίξει και πως η γκέλα από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, όπως και το 1-2 με τον ΠΑΟΚ ήταν αποτελέσματα που δεν οφείλονταν σε άγνοια, κακή προετοιμασία ή πλημμελή δουλειά στο Κορωπί.

Την Κυριακή έδωσαν στο κοινό τους την ικανοποίηση να παρακολουθήσουν μια ομάδα που αξίζει να την υποστηρίζουν και να ελπίζουν βάσιμα ότι έχει ελπίδες να πάρει τον τίτλο, παρότι το κλαμπ δεν μπορεί να περιμένει “δώρα”.

Αποδείχθηκε πως γίνεται σωστή δουλειά, υπάρχει καλός προπονητής με ταμπεραμέντο που ταιριάζει με τον σύλλογο, ταλέντο μπόλικο κι αυτή η ομάδα, αυτή η προσπάθεια αξίζουν την στήριξη του κόσμου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News