Παναθηναϊκός: Το μεγάλο «ΑΝ» με Γερεμέγιεφ…

Για να έρθει η νίκη στο ντέρμπι και να μπει σωστά η μπάλα μέσα στην περιοχή χρειάστηκε να βγει πολλές φορές επιθετικά και πρώτος στο τόπι ο Αλεξ Γερεμέγιεφ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι ο Γερεμέγεφ; (vid)

Δείτε τι κάνει π.χ στη φάση του 2-0, πριν εκτελέσει. Πως πιέζει τον αντίπαλο, πως κρατά την κατοχή, πως ο γηπεδούχος γυρίζει την μπάλα πριν το κεφάλι του Σουηδού “καθαρίσει” το ματς. Ο συγκεκριμένος έκανε πολύ καλή δουλειά σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Δεν είναι τόσο συμμετοχικός όσο ο Ιωαννίδης, δεν έχει την εμπειρία του Σποράρ αλλά όταν πατάει γήπεδο βοηθά τον Παναθηναϊκό να μείνει ψηλά, να τρέξουν πολύ και να αλλάζουν θέσεις οι εξτρέμ μαζί με τον Μπακασέτα έχοντας στο μυαλό τους να παίξουν κάθετα μαζί του.

Στην πρώτη του παρουσία, στα φιλικά του καλοκαιριού, ο Γερεμέγεφ έδειξε ώριμος ποδοσφαιρικά και με σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις.

Έδωσε η παρουσία του το δικαίωμα στους συμπαίκτες του να περνάνε τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου με το σωστό τρόπο κι αυτός με ηρεμία την υποδεχόταν και είτε με τελικές, είτε με έξυπνες πάσες στα “κοψίματα” των χαφ δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις.

Σε κάνει να μελαγχολείς η σκέψη ότι αν πέρσι δεν είχε δοθεί με υποσχετική στον Λεβαδειακό (!) θα μπορούσε με 4-5 γκολ να σου δώσει το πρωτάθλημα.

Exit mobile version