Παναθηναϊκός: Το μυθικό στατιστικό του Γερεμέγεφ

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ τη φετινή σεζόν κάνει τρομακτικά πράγματα και δείχνει πως είναι ένας από τους πιο αδικημένους, συνολικά, παίκτες της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ένας κίλερ «made in Sweden»!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι μακράν από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό με τον Σουηδό φορ να έχει κερδίσει με το σπαθί του, όχι απλώς μια θέση στο rotation της ομάδας, αλλά κι έναν καλό λόγο απ’ όλους.

Να θυμίσουμε ότι στην αρχή της χρονιάς κανείς δε θυμόταν την ύπαρξη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού κι ελάχιστοι τον υπολόγιζαν ως μέλος του rotation της ομάδας.

Με τα πολλά και λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να τον ρίξει στη μάχη κι εκείνος όσο έπαιξε, αυτά τα λίγα λεπτά, κατάφερε να δείξει την ποιότητά του στο σκοράρισμα και να ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό.



Πλέον ο Σουηδός striker είναι δεδομένο πως θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον νέο του προπονητή, καθώς πάλι από τα πολλά προβλήματα πήρε λεπτά συμμετοχής κι απέδειξε ότι μπορεί να γίνει πολύ κομβικός σε μια χρονιά υψηλών στόχων για το Τριφύλλι.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερεμέγεφ κατέχει ένα μυθικό στατιστικό με την πράσινη φανέλα τη φετινή σεζόν. Πριν όμως σας το αποκαλύψουμε, να αναφέρουμε ότι σε 8 ματς (274 αγωνιστικά λεπτά) έχει πετύχει 5 γκολ.

Από εκεί και πέρα ο Σουηδός φορ έχει όλες κι όλες στο πρωτάθλημα 9 τελικές τη φετινή χρονιά με τις 8 να είναι «on target». Δηλαδή ένα ποσοστό 89%. Απ’ αυτές δηλαδή τις 9 τελικές προσπάθειες, τις 5 τις έχει κάνει γκολ.

Κάνοντας όλο τον λογαριασμό, λοιπόν, και καθαρά μονάχα στο πρωτάθλημα, θα δούμε ότι ο Γερεμέγεφ έχει αγωνιστεί 7 φορές και 212 λεπτά, έχοντας 8/9 τελικές προσπάθειες «on target» και 5 γκολ!



Exit mobile version