Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ώρα μηδέν στο ντέρμπι αιωνίων...

Παναθηναϊκός: Σπάνια τα... διαμάντια εκατομμυρίων του ποδοσφαιρικού

Έχεις ξεχάσει την τελευταία φορά που κέρδισες σε ντέρμπι, καιρός δεν είναι να θυμηθείς απόψε;

Η εικόνα του Παναθηναϊκού σε δύο ματς στο Καραϊσκάκη και στο β΄ μέρος του αγώνα κυπέλλου στην έδρα του είχε ένα συναίσθημα που ήταν διαρκώς αυξανόμενο και στα γκολ των Βαγιαννίδη, Ιωαννίδη έφτασε στην κορύφωση.

Ειδικά στα ματς κυπέλλου αν ήσουν ουδέτερος έβλεπες με συμπάθεια το τριφύλλι που αν και έπαιζε με 11άδα ανάγκης παρουσιαζόταν αξιοπρεπέστατο και σοβαρό, σιγά-σιγά η εικόνα άρχιζε να γλυκαίνει επιθετικά κι από το πουθενά (ειδικά στο Καραϊσκάκη όταν είχες να διαχειριστείς κι άλλους τραυματισμούς που προέκυψαν στη ροή του ματς)δημιουργούνταν προσδοκίες, με αποτέλεσμα στο μυαλό των περισσότερων να καρφωθεί η σκέψη πως αυτές οι εμφανίσεις έπρεπε να επισφραγιστούν με νίκη.

Οι τελευταίες δεν ήρθαν τους προηγούμενους μήνες αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις σερί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News