Παναθηναϊκός: Πως αντιμετώπισε τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

Μέσα σε λίγες μέρες ο ολόφρεσκος Παναθηναϊκός του Τερίμ έπαιξε στις έδρες των παραδοσιακών του ανταγωνιστών και ελάχιστες φορές άφησε να τον πιάσουν στον ύπνο αμυντικά.

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Δεν το λες και λίγο, να έχεις καινούργια οπισθοφυλακή και να σε έχει απειλήσει μόνο ο Λιβάι και ο Ντεσπότοφ, απενεργοποιώντας τα περισσότερα όπλα των αντιπάλων σου.

Σε μέρες που φυσιολογικά είσαι ασύνδετος, δεν έδειξες καθόλου φοβισμένος μοιράζοντας υποσχέσεις για τα πλέι-οφ.

Για μία καινούρια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με αρκετούς φρέσκους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικό σε εκτός έδρας ντέρμπι να νιώθεις ότι δεν κινδυνεύεις.

Η παθητικότητα, η χαμηλή ένταση που έβαζε στο παιχνίδι της η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός (ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και ήταν πιο αεράτος στο ματς της Τούμπας) έδινε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στους παίκτες οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα γίνονταν καλύτεροι, αφεντικά του αγώνα κι έδειχναν πόσο καλή δουλειά γίνεται στο Κορωπί.

Στόχος είναι να παρουσιαστείς ακόμα καλύτερος στα πλέι-οφ για να πας για το κόλπο γκρόσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr