Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα παλέψει για τον τίτλο...

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τα highlights της μεγάλης πρόκρισης

Στον Παναθηναϊκό -στην κατάσταση που είναι το κλαμπ- βάζουν το αποτέλεσμα πάνω απ΄ όλα. Ή μήπως όχι;

Πέρσι η προσπάθεια του τριφυλλιού συγκίνησε πολλούς αλλά προβλημάτισε άλλους τόσους. Οι νίκες με το στανιό, με 1-0 και 2-1 θύμισαν μέρες Πεσέιρο όπου και πάλι υπήρχε μουρμούρα παρότι ήταν σημαδιακό να πάρει ο σύλλογος τον τίτλο στον εορτασμό των 100 χρόνων του.

Θέλουμε να πούμε πως αν στον ΠΑΟ τα 1-0 γίνουν τρόπος ζωής, η γκρίνια θα υποβόσκει. Οι άλλοι τέτοια προβλήματα μπορεί και να μην έχουν.

Το καλό είναι πως έχεις ένα μπούσουλα μπροστά σου, κάθε διοίκηση που ξέρει τι θέλουν οι οπαδοί είναι τυχερή: κάτι που ξέρεις μπορεί και να το καταφέρεις. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τα γούστα του κοινού και προφανώς να έχει διατεθειμένος να ρίξεις χρήμα.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού όλοι ξέρουν πως πρωταθλητισμό πραγματικό μπορεί να κάνει αν βρει τρόπους να σκοράρει πολύ – ειδικά στη Λεωφόρο: εκτός έδρας έχει μόνο μπλόκα να σπάσει και ενέδρες να αντιμετωπίσει.

Για να τον πιάσεις αυτό το στόχο φέτος πρέπει γρήγορα να σταματήσεις να εξαρτάσαι από τα κέφια του Ιωαννίδη και τις αντοχές του Μπερνάρ, όπως τώρα συμβαίνει: ο σκοπός είναι να μπουν γρήγορα στην εξίσωση της επίθεσης κι άλλοι. Συστηματικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News