Παναθηναϊκός: Το... επαναστατικό στοιχείο που έφερε ο Τερίμ!

Τερίμ: «Δεν θα ζητήσω μεταγραφή επιθετικού - Για αυτό στεναχωριέμαι πιο πολύ...»

Θαυμάζαμε ξανά το γκολ του Μλαντένοβιτς στο Περιστέρι και σκεφτόμασταν ότι ο Σέρβος μαζί με τους Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ συνθέτουν μια τριπλέτα σούπερ μπαλαδόρων μπακ που στην κατοχή τους λειτουργούν από ένστικτο επιθετικά.

Οι τρεις τους πάντα θέλουν να ανέβουν πιο ψηλά, να παίξουν πιο επιθετικά όταν όμως κοντράρεσαι με αντίπαλο που μπορεί να σου κλέψει τη μπάλα στην πίεση, να την μεταφέρει γρήγορα προς τα καρέ σου, θες τους ακραίους αμυντικούς να είναι χαμηλά και προστατευμένοι από τους εξτρέμ, οπότε χρειάζεσαι μικρότερη κατοχή μπάλας και περισσότερη ώρα με αμυντική οργάνωση.

Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό του χρόνου. Το καλοκαίρι πρέπει να βελτιώσεις την αμυντική σου συμπεριφορά για να κάνεις το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη και να βελτιώσεις την καταρρακωμένη σου βαθμολογία στην ΟΥΕΦΑ.

Πάντως η επιθετικότητά των πλάγιων οπισθοφυλάκων ευνοεί το πλάνο Τερίμ που θέλει πολλούς παίκτες του στα αντίπαλα καρέ.

Το καλό είναι πως στην Σούπερ Λιγκ δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα σε απειλήσουν πραγματικά από πλάγια, οπότε τους παίρνει όλους να ανεβαίνουν συχνά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News