Παναθηναϊκός: Το... παράξενο με Γερεμέγεφ!

Βλέποντας πως χαϊδεύει τη μπάλα μέσα στο “κουτί” ο Αλεξ Γερεμέγεφ, απορούμε πραγματικά πως αυτός ο παίκτης δέχτηκε να παίξει δανεικός στον…Λεδαδειακό όντας πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, λίγκα που “χτενίζουν” Αγγλοι και Γερμανοί συνήθως αρπάζοντας ότι καλύτερο κυκλοφορεί και φέρνοντάς το στα δικά τους μέρη.

Γερεμέγεφ: «Μπορώ να σκοράρω περισσότερο...»

Στην Βοιωτία ο Γερεμέγεφ έπαιξε λίγο, δεν τον εμπιστεύτηκαν, πιθανότατα να μην ταίριαξε και με την ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να γίνει βασικός.

Ακόμα και στο τριφύλλι νο3 στην ιεραρχία των φορ θεωρούνταν τόσους μήνες από τον Ιβάν. Για το χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, πιθανότατα από πολλούς, να θεωρείται σαν ένας ποδοσφαιριστής που έχει συγκεκριμένες, λίγες αρετές στο οπλοστάσιό του, όμως οι αριθμοί λένε πολλά.

Ήδη 4 γκολ με το τριφύλλι με απειροελάχιστη συμμετοχή είναι μήνυμα. Γενικά έχουνε να κάνουμε με παίκτη με ικανότητα στο να πανικοβάλλει την αντίπαλη άμυνα και να αξιοποιεί τα κοψίματα των συμπαικτών του στην αντίπαλη περιοχή, φυσικά και τις πάσες τους προς τον ίδιο. Είναι μεγάλη η πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr