Παναθηναϊκός: Ακατέργαστο διαμάντι ο Γερεμέγεφ!

Kρίμα που για μισό μέτρο δεν μέτρησε η γκολάρα που πέτυχε στο Περιστέρι ο Αλεξ Γερεμέγιεφ.

Παναθηναϊκός: Το «κρίμα» για τον Γερεμέγεφ

Φορ της μιας επαφής που θα σημαδέψει σχεδόν πάντα on target και θα κρατάει γκολκίπερ και στόπερ σε κάθε φάση στα…νύχια των ποδιών τους, αφού ο τύπος δεν αστειεύεται.

Ναι, δεν έχει τις δυνάμεις του Ιωαννίδη, δεν πάει πάνω-κάτω στο τερέν, αλλά πληρώνεται για να προσφέρει το εύκολο γκολ.

Συν τις άλλοις (παρά το ύψος του) ξέρει μπάλα και μάλιστα καλή. Είδατε το τακουνάκι που έσκασε και…αφαλόκοψε την άμυνα του Ατρομήτου, λίγο πριν γίνει το 0-2; Παρότι πανύψηλος “το έχει” με το τόπι στα πόδια.

Θυμάστε τη nο look πάσα στον Τζούρισιτς που τετ-α-τετ με τον πορτιέρο πλάσαρε πάνω του λίγο πριν τη λήξη στο ματς του Ιούλη με την Χάποελ Μπερ Σεβά; Ή το φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο ,τέσσερις μέρες μετά, που μπήκε στο 83 ΄ και δευτερόλεπτα μετά έκανε ένα φοβερό “σκάψιμο” στον Τζούρισιτς βγάζοντάς τον τετ α τετ, με τον Σέρβο να αστοχεί πάλι;

Είχε προειδοποιήσει ο Γερεμέγεφ από τα φιλικά του καλοκαιριού, τότε που ο κόσμος άρχισε να τον βλέπει με καλό μάτι.

Πιο πριν ήταν ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον…Λεβαδειακό που είχε δοθεί δανεικός γι αυτό ελάχιστοι του έδιναν σημασία.

Άτιμο πράγμα οι βιαστικές κρίσεις στα σπορ, ειδικά σε ένα τόσο σύνθετο σαν το ποδόσφαιρο όπου ένας φορ εκτός από ταλέντο πρέπει να πληροί κι άλλους τομείς ατομικά και ομαδικά για να φανεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr