Παναθηναϊκός: Με κόντρα διαιτησία, αλλά ως πότε;

Το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι μια ακόμα απόδειξη ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ακατάλληλοι για ματς μεγάλης σημασίας.

Παναθηναϊκός: Με κόντρα διαιτησία, αλλά ως πότε;

Ο λόγος είναι πως κάθε φορά που πιάνουν σφυρίχτρα στο στόμα τους γνωρίζουν ποιος είναι ο ισχυρός του παρασκηνίου και φροντίζουν να πηγαίνουν ανάλογα με το κύμα και το που φυσά ο άνεμος.

Ο Παναθηναϊκός -εδώ και δεκαετίες -είναι ανύπαρκτος στα κέντρα αποφάσεων αλλά εδώ έχουμε φτάσει να τον αντιμετωπίζουν σαν νεοφώτιστη ομάδα (!) κι όσο τα χρόνια περνάνε άλλο τόσο αποθρασύνονται κάμποσοι. Στο Περιστέρι η ομάδα έβαλε και την διαιτησία “από κάτω”.

Μας έκανε εντύπωση που ο νικητής δεν πήρε μήτε τον…πυρετό του ρέφερι, πληρώνοντας την προπαγάνδα που γινόταν για μέρες μετά το πέναλτι που πήρε στην Τούμπα, παιχνίδι στο οποίο το κλαμπ ηττήθηκε!

Ο Ατρόμητος έπαιζε…ελληνορωμαϊκή, χάσαμε το μέτρημα από τα κρατήματα και τις (ατιμώρητες) λαβές που σημειώσαμε.

Πάλι καλά που δεν πήγε το παιχνίδι στην παράταση γιατί το ξύλο θα συνεχιζόταν, χώρια η επιβάρυνση ενόψει Ολυμπιακού.

Το τριφύλλι σε αγώνα που είχε 70% κατοχή είδε ότι για να του δώσουν φάουλ οι παίκτες του έπρεπε να ματώσουν!

Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε η τελευταία. Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει τίποτα;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr