Παθιασμένος ο Μπακασέτας, φώναξε δυνατά στα αποδυτήρια «Παναθηναϊκός»! (vid)
Ο Τάσος Μπακασέτας έχει αφήσει πίσω το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του και πλέον, νιώθει πιο «πράσινος» από ποτέ!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα από την πρόκριση του Τριφυλλιού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και «έδωσε» στη δημοσιότητα πλάνα από τα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Αμέσως ξεχώρισε η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στα «πράσινα» αποδυτήρια, της μεταγραφής που τάραξε τα «νερά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος έδειξε πάθος στα αποδυτήρια και ήθελε όσο τίποτε άλλο την πρόκριση στη διοργάνωση.
Έπειτα από την ομιλία του Ζέκα, οι παίκτες φώναξαν δυνατά το όνομα του συλλόγου και ο Μπακασέτας ήταν από τους πιο «θερμούς»!
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετά τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός προσέγγισε κι άλλον παίκτη της Ρεάλ»
- Ο απαράβατος όρος στα συμβόλαια: Τι συνέβη με Χουάντσο και τι με Όσμαν
- «Τσεκάρει παίκτη της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η σύνδεση με Πελίστρι»
- Νέo δυνατό όνομα για το «8» στον Παναθηναϊκό - Οι δύο που ξεχωχίζουν
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για ακόμη 1+2 μεταγραφές