Ασημακόπουλος: «Αυτή τη φορά δεν την πάτησε ο Τερίμ»

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στην απόδοση που είχε ο Φατίχ Τερίμ στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία πρόκριση χθες το βράδυ στο Περιστέρι και ο Νίκος Ασημακόπουλος θεωρεί πως ο Φατίχ Τερίμ σιγά-σιγά μαθαίνει τα… κόλπα, καθώς σ’ αυτό το ματς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν την πάτησε.

Όσα έγραψε μέσω της «Livesport»:

Ο Φατίχ Τερίμ μάς έδειξε ότι μαθαίνει… παίζοντας! Τούτη τη φορά δεν την πάτησε, όπως στο πρώτο παιχνίδι, όταν είχε χάσει με 2-1 από τον Ατρόμητο χωρίς καλά καλά να το καταλάβει. Αφομοίωσε όλα τα μαθήματα που είχε πάρει σε εκείνον τον αγώνα και τα αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό. Για παράδειγμα, το αδύνατο σημείο του Παναθηναϊκού πριν από μία εβδομάδα στη Λεωφόρο, ήταν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, Ακαϊντίν και Ούγκο.

Βρέθηκαν τότε στο γήπεδο για πρώτη φορά μαζί και ήταν λογικό να αφήνουν μεγάλες τρύπες που τις εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος με τον καλύτερο τρόπο. Χθες όμως στάθηκαν θαυμάσια, αφού βέβαια τους βοήθησε ο τρόπς παιχνιδιού της ομάδας συνολικά… Τώρα, με την άνεση της πρόκρισης, μπορεί να βέπει τα πράγματα πιο απλά. Την Κυριακή θα είναι γηξπεδούχος, θα δει τον Ιωαννίδη να επιστρέφει, ξεκούρασε τον Αράο και γενικότερα θα αντιμετωπίσει από άλλη οπτική το παιχνίδι, λύνοντας σιγά σιγά όλες τις δύσκολες εξισώσεις που αντιμετώπισε ερχόμενος στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr