Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Αλλάζουν οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Οι ημερομηνίες των ημιτελκών για το Κύπελλο Ελλάδος αναμένεται ν’ αλλάξουν, καθώς δε θέλουν να υπάρξουν αδικίες σχετικά με τις συνθήκες των αγώνων.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκρισή του στο Περιστέρι θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και η ΕΠΟ ήδη κάνει σκέψεις, ώστε ν’ αλλάξει τις ημερομηνίες των αγώνων.

Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι σκέψεις δεν είναι άλλος από τις συνθήκες των αγώνων και τις όποιες αδικίες μπορεί να δημιουργηθούν σύμφωνα πάντα με τις προκαθορισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων αυτών.

Πιο συγκεκριμένα τα πρώτα ματς βάση προγράμματος αναμένονται να γίνουν στις 7 Φεβρουαρίου και τα δεύτερα στις 28 του ίδιου μήνα.

Αυτό σημαίνει πως οι γηπεδούχοι στην πρώτη περίπτωση δε θα έχουν κόσμο και οι γηπεδούχοι στη δεύτερη περίπτωση θα έχουν κανονικά τον κόσμο τους στο πλευρό τους.

Να θυμίσουμε ότι η τιμωρία για τα μέτρα που πάρθηκαν κατά της οπαδικής βίας λαμβάνει τέλος στις 12 Φεβρουαρίου και γ’ αυτό το λόγο η ΕΠΟ κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη διεξαγωγή των ημιτελικών.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν συζητήσεις στο Γουδί για το θέμα αυτό και όλα δειχνουν πως εκτός από τις ρεβάνς, θα αλλάξουν και τα πρώτα ματς, με τις πιο πιθανές ημερομηνίες να είναι 14 και 22 Φεβρουαρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News