Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τα highlights της μεγάλης πρόκρισης

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τα highlights της μεγάλης πρόκρισης

Δείτε τα highlights από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Με τον Μλαντένοβιτς να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου με 2-0 στο Περιστέρι και προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Μία απίθανη κεφαλιά του Φίλιπ Μλαντένοβιτς («μοιραίου» παίκτη για τον Παναθηναϊκό στο προ τριών ημερών παιχνίδι της Τούμπας) στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το 2-0 για τους «πράσινους» στη συγκλονιστική ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και χάρισε στο «τριφύλλι» μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου κατά 99% θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ ήταν πολύ καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Ρουμπέν Πέρεθ στο 35’ και πήραν στο φινάλε μία δραματική, όσο και δίκαιη πρόκριση.

Δείτε παρακάτω τα highlights από το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News