Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος πριν τον «τελικό»

Στη Λεωφόρο για το ΠΑΟ - ΟΦΗ ο Γιάννης Αλαφούζος

Στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος με στόχο να είναι δίπλα στην ομάδα πριν από ένα πολύ σημαντικό ματς.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα το απογεύμα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με φόντο την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο και θέλουν ν’ ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και την παρακολούθησε από κοντά ολόκληρη.

Στόχος του ήταν να βρεθεί δίπλα σ’ όλη την ομάδα πριν από ένα τόσο σημαντικό αγώνα, όπως αυτός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News