Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (31/01)

Άνοιξε λογαριασμό στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας, 1-1 τον ΠΑΟΚ - Δείτε το γκολ (vid)

Πρόωρο «τελικό» παίζει απέναντι στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (31/01, 19:00) στο Περιστέρι.

Πρόωρο «τελικό» παίζει απέναντι στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (31/01, 19:00) στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ, μετά τις δυο σερί ήττες από Ατρόμητο στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δεν θέλουν να τριτώσει το κακό και υποσχέθηκαν βελτίωση και πρόκριση.

Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και στη ρεβάνς αναμένουμε σκληρό παιχνίδι από τον Ατρόμητο, προκειμένου να αποδιοργανώσει τα ατού του «τριφυλλιού». Το σκληρό παιχνίδι δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητο και ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός τόσο στην Λεωφόρο όσο και στην Τούμπα οδηγήθηκε στην άσπρη βούλα!

Με δεδομένο ότι ο Φώτης Ιωαννίδης απουσιάζει ακόμη περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες θα αναλάβει ο Τάσος Μπακασέτας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» έχει αναλάβει δράση. Κόντρα στον Ατρόμητο άγγιξε το γκολ (είχε δοκάρι), ενώ με τον ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Cosmote Sports 1HD.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (31/01)

Το δικό του σχόλιο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι «αιωνίων» έκανε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «Monday FC», έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ανέφερε: «Δε νομίζω να δούμε εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ο ένας θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι του άλλου. Ο Ολυμπιακός τελευταία “σκίζεται” μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουν πλέον οι δυο τους μεγάλες διαφορές».

Τον Μπακασέτα και το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Για τον Μπακασέτα έχω να πω ότι η προσαρμογή του είναι εντυπωσιακή στον Παναθηναϊκό. Είναι λες και παίζει καιρό στην ομάδα. Κέρδισε το πέναλτι, το πέναλτι και είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Ήταν ο παίκτης με το μεγαλύτερο ποσοστό στις πάσες. Έκανε και το σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Για να περιμένουμε περισσότερα από τον Μπακασέτα, θα πρέπει να τον βοηθήσει και η υπόλοιπη ομάδα η οποία με προβληματίζει.

Στο πέναλτι δεν είμαι σίγουρος ότι σημάδευε εκεί. Αλλά ήταν πάρα πολύ δυνατή η εκτέλεση. Έφτασε τα 117 χιλιόμετρα! Αν σούταρε από τα 20 μέτρα μπορεί να ανέβαινε κι άλλο η δύναμη. Ο Κοτάρσκι δεν προλάβαινε και έμεινε στο κέντρο».

Για πιθανή συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο φαβορί από ότι ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι, όπως οι τραυματισμοί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News