Ώρα νίκης και πρόκρισης - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (31/01, 19:00).

Πρόωρο «τελικό» παίζει απέναντι στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (31/01, 19:00) στο Περιστέρι. Το «τριφύλλι» θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 από το πρώτο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ, μετά τις δυο σερί ήττες από Ατρόμητο στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δεν θέλουν να τριτώσει το κακό και υποσχέθηκαν βελτίωση και πρόκριση.

Ο Τούρκος coach περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να διορθώσουν τις ανορθογραφίες στην άμυνα και παράλληλα να βελτιώσουν τα ποσοστά ευστοχία στις τελικές προσπάθειες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο έχασε αμέτρητες ευκαιρίες και πέναλτι με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη στις 19:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Τερίμ: «Δεν έχουμε δικαιολογίες»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και δεν έχει δικαιολογία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής.

«Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν αξίζαμε κάτι δεν παίξαμε καλά. Δε μου άρεσαν πολλά πράγματα. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογίες. Έχουμε παίξει και καλύτερα δεν ψάχνω δικαιολογίες. Όσο ο Παναθηναϊκός έχει 11 παίκτες δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες».

Κώτσιρας: «Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα»

Ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διαβάστε όσα είπε.

«Σίγουρα υπήρξαν κάποια φάσεις που στο τρανζίσιον είχαμε πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει παραπάνω τέρματα, αλλά και εμείς στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ήταν ένα άναρχο ματς έτσι όπως το έζησα από μέσα, σίγουρα έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, από την μεριά μας δεν ήταν καλό παιχνίδι. Προχωράμε το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Την Τετάρτη έχουμε τον προημιτελικό πρέπει να πάμε να περάσουμε στο Περιστέρι και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Τρεις βαθμούς είμαστε πίσω από την πρώτη θέση, σίγουρα τα πάντα θα κριθούν στα play off, ασφαλώς δεν θέλαμε να χάσουμε σήμερα, ήρθαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί όμως.

Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας από αύριο κιόλας και πρώτα θα κοιτάξουμε το Κύπελλο και στη συνέχεια θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News