Παναθηναϊκός: Αυτά λείπουν στον ποδοσφαιρικό…
Ο Φατίχ Τερίμ είδε την ομάδα του να μην επιτρέπει πολλές φάσεις στον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας.
Απέναντι όμως σε αντίπαλο με φυσική κατάσταση καλύτερη κατάσταση από την δική σου, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν τρεξίματα, πρέπει να μην κάνεις λάθη στις μεταβιβάσεις σου, γιατί με πειραματική άμυνα δεν είναι δύσκολο ο αντίπαλος να σε τρυπήσει, ειδικά όταν έχει καλύτερη χημεία.
Δεν μπορείς να βγάλεις σίγουρα συμπεράσματα από τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ.
Οι πράσινοι δείχνουν ότι στερούνται δυνάμεων καταρχάς. Όταν θα είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν.
Προς το παρόν το κλαμπ πάει να απειλήσει με ατομικό ποδόσφαιρο, ποντάροντας σε λάθη του αντιπάλου και στην ταχύτητα τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών του και με σουτ εκτός περιοχής.
Δεν προσπαθείς ακόμα να επιτεθείς συνολικά γιατί λείπουν οι αυτοματισμοί (μην ξεχνάμε πόσοι νέοι παίκτες προωθήθηκαν στην 11άδα) και η μεθοδολογία, όμως δεν έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να την βρεις.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η επόμενη μέρα μετά τον Όσμαν: Απαντά με «βόμβα» ο Παναθηναϊκός
- Πιθανή ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Γκρασχόπερς
- Η Μπάλτικα έριξε τις απαιτήσεις για Γκασαμά – Η στάση του Παναθηναϊκού
- Με διπλό όρο οι απολαβές του Κρίστιανσεν - Πώς θα πληρώνει ο Παναθηναϊκός
- Υπέγραψε και ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Μπατίστ - Ο ρόλος του