«Λάσπη» στον Τερίμ, όπως έπραξαν και με Γιοβάνοβιτς!

«Λάσπη» στον Τερίμ, όπως έπραξαν και με Γιοβάνοβιτς!

Στο «στόχο» αρκετών ΜΜΕ βρέθηκε ο Φατίχ Τερίμ με τακτική… Γιοβάνοβιτς!

Ύποπτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το 0/4 του Φατίχ Τερίμ στα ελληνικά ντέρμπι ασκώντας αντίστοιχη πίεση με εκείνη που δέχτηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο newspao.gr είχαμε κάνει τον απολογισμό του Γιοβάνοβιτς στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη. Η τότε, έρευνά μας είχε κάνει λόγο για ποσοστό 71,4% νίκης ή ισοπαλίας Παναθηναϊκού επί Γιοβάνοβιτς στα ντέρμπι απέναντι στους «μεγάλους» της κατηγορίας.

Την ίδια «λάσπη» δέχεται και το όνομα του Φατίχ Τερίμ. Πράγματι ο Τούρκος προπονητής δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι. Είναι γεγονός, όπως και να το κάνουμε. Αλλά δεν επεξηγούνται οι παράμετροι αυτού του 0/4.

Αρχικά τα δύο ντέρμπι του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό του έφεραν μια ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος που θα μνημονεύεται για χρόνια. Μένουν τα ντέρμπι με τους «Δικεφάλους».

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε λόγω ενός ανόητου πέναλτι από τον Ζέκα στο 90+6 στην OPAP Arena. Φταίει ο Τερίμ; Ήρθε και μια ήττα από τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ ενώ οι Μλαντένοβιτς – Γέντβαι αστόχησαν μέσα από την περιοχή (και… κυρίως ο Σέρβος).

Ο Τούρκος προπονητής είχε στο απουσιολόγιό του, μέχρι πρόσφατα, μέχρι και έντεκα ονόματα, την ώρα που και οι μεταγραφές δεν έχουν μπει στο κλίμα της νέας τους ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News