Ραπτόπουλος: «Μια τρίχα από τα 30 κιλά αρ...α του Ιωαννίδη - Για τον Σασμό ο Μπακασέτας!» (vid)

Ραπτόπουλος: «Μια τρίχα από τα 30 κιλά αρ...α του Ιωαννίδη - Για τον Σασμό ο Μπακασέτας!» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το ντέρμπι ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ το είχα δώσει ”άσο” το ματς και περίμενα στο under, στο 1-0. Τελικά τελείωσε 2-1. Κέρδισε η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Μια ομάδα που κάνει παντομίμα. Και θα ξεκινήσω λίγο περίεργα. Είδα έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος επηρεάστηκε πολύ από την απουσία μόνο ενός παίκτη, του Ιωαννίδη και από την άλλη πλευρά έχεις έναν ΠΑΟΚ που αν λείπει ένας παίκτης, στα @@ τους

. Έχει, δηλαδή, αν εξαιρέσεις λίγο τα στόπερ τους και το δεξί μπακ, την πιο πλήρη ομάδα. Πραγματικά όποιος και να λείψει, δεν κλαίει κανείς. Ο Ιωαννίδης είναι πολύ επιδραστικός στο επιθετικό κομμάτι, δικαιολογημένα φώναζε ο Φρουρός, το έκρυψαν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟ, γιατί έπαιξε με τον Ατρόμητο ένα τέταρτο.

Ας χάνει το πέναλτι, ο ΠΑΟ με τον Ιωαννίδη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα Κυπέλλου, ήταν μια άλλη ομάδα. Οι Μπερνάρ, Τζούρισιτς – Μούρισιτς, στα δεκάρια και ο Μπακασέτας είναι μια τρίχα από τα 30 κιλά αρ…α του Ιωαννίδη, ο οποίος αν σήμερα έπαιζε στη θέση του Γερεμέγεφ, θα ήταν άλλος ΠΑΟ.

Κατακρίνω τους χαφ της ομάδας. Ο ΠΑΟ με Αράο, Κώτσιρα, Μπακασέτα στα χαφ… με ηγετική φυσιογνωμία τον Αράο, μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν είχε το 20λεπτο του γηπεδούχου, ο ΠΑΟ εύκολα ξέφευγε με το πρέσινγκ, περισσότερο με τον Αράο, είχε πάντα μια καλή πάσα, είχε όμως και τον Μαντσίνι, τον χειρότερο παίκτη του γηπέδου, σε μια τελευταία κακή μεταβίβαση για να βγουν οι φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αδιάβατος στην κατασκοπεία, ο Τερίμ και ο βοηθός του. Δεν μπορείς να γλιτώνεις το στημένο (σ.σ γκολ Κουλιεράκη), και να βγαίνεις μέσα στην Τούμπα στο 43′ σε οργανωμένη επίθεση με τον έναν χαφ, τον Κώτσιρα και να είσαι τόσο ψηλά, ενώ γνωρίζεις ότι ο ΠΑΟΚ αν σε βρει ανοικτό, θα σου πηδ… τα ράμματα! Βρέθηκε μόνος του ο Αράο που δεν μπορεί να κάνει τάκλιν.

Ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, ο Τάισον χρεώθηκε την ασίστ. Εμείς δεν βλέπουμε τη μπάλα με τις ασίστ και τα γκολ, σεβόμαστε τους αριθμούς και μέχρι εκεί. Όπως τελειώνει ο ΠΑΟ το ματς, έτσι έπρεπε να τον αρχίσει. Ξεκινάει συντηρητικά και μετά αν το φας, μετά πας στο στυλ του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟ βιαζόταν να βρει και να κάνει πρώτος το γκολ.

Καταλαβαίνει και από τις δυνάμεις του, ξέρει τα βιολογικά του, ότι πρέπει να προηγηθεί. Για αυτό και οι κακές πάσες των δύο εξτρέμ. Καθαρό ήταν το πέναλτι στον μέτριο, αργό, νωχελικό, σοφτ, Μπακασέτα με τα πράσινα ματάκια, για τον Σασμό. Δεν θα τον έπαιρνα τον Μπακασέτα, Έλληνα μετά τα 30 για να παίζει αργό ποδόσφαιρο. Δεν παίρνω Έλληνα. Γαμ… τα Ελληνάκια, μας έχετε πρήξει.

Δεν τους παίρνεις αυτούς μεταγραφή! Ο ΠΑΟ παίρνει την κατοχή και ο ΠΑΟΚ τον χώρο. Του δίνεις την ευκαιρία να γίνει ακόμα καλύτερος εκεί που είναι πολύ καλός. Αν χαθεί η μπάλα ψηλά, ο Γεντβάι και ο Ούγκο δεν είναι γρήγοροι. Κάνεις το λάθος να πετάξεις τον Αράο στα στόπερ και να γίνει μ…ί καπέλο το κέντρο! Τρως ξανά, άλλη μια φορά, γκολ στην κόντρα. Βρέθηκε ο Σάστρε σε κανονική ροή αγώνα σέντερ φορ.

Δεν είναι τυχαίο που έχασε τη μονομαχία ο Βαγιαννίδης (σ.σ από τον Τάισον). Ο Μεϊτέ κατάπιε δέκα Μπακασέτας. Τα πράσινα ματάκια του, τα έκανε μαύρα. Βρήκε και έκανε ο Μεϊτέ, ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Κακώς δεν το τελείωσε ο ΠΑΟΚ 3-1, 4-1. Όταν το πας τον αγώνα στην αναρχία, μπορεί να γίνει και το 2-2. Καλό ήταν το πλασέ του Μλαντένοβιτς, το απέτρεψε ο Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ θα πλήρωνε τις κακές τελικές στο β’ μέρος. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολύ σοβαρό ντεφορμάρισμα, είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη ομάδα, η πιο πειθαρχημένη και χτυπάει τον αντίπαλο, ακόμη κι όταν δεν μπαίνει καλά. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχει συμβεί αυτό. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι και σε κακή κατάσταση, μπορεί να βάλει δύο γκολ. Αυτό δεν το έχουν οι υπόλοιποι ”μεγάλοι”.

Ο Άρης πρέπει να πάρει τον αφρό και να δείξει ποιους θέλει και ποιους δεν θέλει. Θα είναι ο ρυθμιστής της κατάστασης. Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Μπακασέτας είναι κάτω του μετρίου. Ο Μπακασέτας είναι πάρα πολύ αργός, δεν φαίνεται να είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ, του κλείνουν το αριστερό πόδι, τον ξέρουν. Ο Μεϊτέ τον κατάπιε.

Μεγάλη ρεβάνς ΠΑΟ την Τετάρτη με τον Ατρόμητο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News