Παναθηναϊκός: Ώρα για αλλαγές
Θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά, για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο επίπεδο να διεκδικήσει τον τίτλο.
Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του Φατίχ Τερίμ, οι τραυματίες που σιγά-σιγά θα επιστρέψουν, καμιά μεταγραφή φορ που είναι στα σκαριά ίσως διορθώσουν την εικόνα.
Όμως τα περιθώρια στενεύουν. Η ομάδα δεν κερδίζει ντέρμπι, οι…ιβανικοί (!) περιμένουν τον Τερίμ στη γωνία (μόδα εδώ και 10ετίες οι φράξιες μέσα στον Παναθηναϊκό) και έρχεται και η ρεβάνς του Κυπέλλου.
Με τρίτη διαδοχική αποτυχία το πράγμα θα ξεφύγει λίγες μέρες πριν έρθει ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.
Το μοναδικό καλό είναι ότι ο Τάσος Μπακασέτας δείχνει ΟΚ, από κει και πέρα ασταμάτητες δοκιμές, παίκτες να παίζουν σε άλλες θέσεις (Τζούρισιτς, Κώτσιρας το έχουν τερματίσει), τραυματισμοί, μυϊκά θέματα, συνθέτουν ένα σκηνικό που δε σε κάνει να χαμογελάς.
Πρέπει να μιλήσει ο εγωϊσμός, δεν θες ούτε ειδική προετοιμασία, ούτε έξτρα κίνητρο για να μην βγεις εκτός κυπέλλου από τον… Ατρόμητο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δοκιμάζει 15χρονο ταλέντο ο Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο Εμάνουελ Μπόατενγκ
- Παναθηναϊκός: Τέλος δοκιμών, ο κορμός Μπενίτεθ - Οι σίγουροι για την επόμενη σεζόν
- Υπερυπολογιστής... απαντά: Θα πάει τελικό ο Παναθηναϊκός στο Europa League
- «Χρυσό» συμβόλαιο σε Μπράουν για επιστροφή στην Ελλάδα!
- Παναθηναϊκός: Φάνηκε η πρώτη μεγάλη αλλαγή - Η κίνηση Μπενίτεθ