Παναθηναϊκός: Το άδικο με Λοντίγκιν που έχασε τη θέση βασικού

Παναθηναϊκός: Να μην γίνει τον ίδιο και με Λοντίγκιν...

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε πολύ μεγάλο λάθος στην απόφαση που πήρε να αφήσει εκτός μάχης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο μέσα στις πολλές μεταγράφες που έκανε, πήρε και τερματοφύλακα, καθώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και με όσα προηγήθηκαν, τέθηκε κι εκτός ομάδας.

Από εκεί και πέρα στο διάστημα που έψαχνε αντι-Μπρινιόλι το Τριφύλλι, ο Γιούρι Λοντίγκιν βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια του και η παρουσία του ήταν άκρως θετική, καθώς θα λέγαμε πως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Μάλιστα ο Ρώσος τερματοφύλακας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποφάσισε ν’ αγωνιστεί με ράμματα στο κεφάλι, δεν είχε το «οκ» από τους γιατρούς, και παρά το γεγονός ότι ήταν λαβωμένος έδωσε την πρόκριση στους πράσινους.

Ωστόσο ο Φατίχ Τερίμ, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τον τερματοφύλακα που έψαχνε, αποφάσισε ν’ αφήσει στον πάγκο τον Λοντίγκιν και να του κάνει ξεκάθαρο το μήνυμα, ότι πλέον είναι δεύτερος στην ιεαραρχία.

Μέγα λάθος, καθώς το timing ν’ αφήσεις έξω έναν τερματοφύλακα με αυτοπεποίηση είναι κάκιστο, ενώ από την άλλη πλευρά η επιλογή αυτή του έκοψε τα φτερά και μπορεί ακόμη και να τον ξενερώσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News