Παναθηναϊκός: Η λάθος αλλαγή με Αράο έδωσε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή θέσης στο ημίχρονο, η οποία του στοίχισε ακριβά όπως αποδείχθηκε.

Παναθηναϊκός: Η λάθος αλλαγή με Αράο έδωσε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ

Ο Γουίλιαν Αράο είναι ένας πολύ κομβικός ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί σε δύο θέσεις με χαρακτηριστική ευκολία.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίζεται ως εξάρι κι έπειτα μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τον τελευταίο καιρό στους πράσινους αγωνίζεται, κατά βάση, στο κέντρο της άμυνας, καθώς υπάρχουν πολλά κενά στη συγκεκριμένη γραμμή που δε γίνεται να καλυφθούν αλλιώς.

Στην Τούμπα ο Αράο ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή και για 45 λεπτά ήταν εξαιρειτκή η παρουσία του ως κόφτης σε τέτοιο σημείο που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει επιθέσεις.

Μία φορά κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ξεφύγουν από το κέντρο του Τριφυλλιού κι αυτή ήταν στο γκολ που σημείωσαν κι άνοιξαν το σκορ.

Ένα γκολ που οδήγησε τον Φατίχ Τερίμ να πάρει μια αυθόρμητη απόφαση στο δεύτερο ημίχρονο και να τοποθετήσει τον Αράο στο κέντρο της άμυνας περνώντας τον ανέτοιμο, λόγω τραυματισμού, Άνταμ Τσέριν στο κέντρο.

Ήταν μια απόφαση που δε βγήκε στον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει πλήρως την ισορροπία της και τον ΠΑΟΚ να κάνει συνεχώς επιθέσεις χωρίς να έχει έναν άνθρωπο να τον περιορίσει στο χώρο του κέντρου, το οποίο περνούσε όποτε ήθελε.

Exit mobile version