Βόμβα: «Αγοράζει τον Μπακαμπού ο Παναθηναϊκός!»

Βόμβα: «Αγοράζει τον Μπακαμπού ο Παναθηναϊκός!»

Βουίζει η Τουρκία για τη μεταγραφή – κερασάκι του Παναθηναϊκού στις τελευταίες μέρες της περιόδου του Ιανουαρίου.

Δίχως… επιθετικό που να πυροβολεί κατά ριπάς ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Πάνω σε αυτό το πρόβλημα φέρεται να έχει εστιάσει ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα λένε στην Τουρκία, ψάχνει το τελευταίο «μπαμ» του Ιανουαρίου με την προσθήκη του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σπόραρ σίγουρα θα έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οπότε, η «Τσιμ Μπομ» δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του «κίλερ» από τον Κονγκό.

Αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή, τότε, θα διαθέτει στο ρόστερ του, τους δύο κορυφαίους επιθετικούς του περσινού πρωταθλήματος 2022-2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ιωαννίδης και Μπακαμπού αναμετρήθηκαν ισόψηφοι στη σχετική διαδικασία ανάδειξης του κορυφαίου επιθετικού.

Σε κάθε περίπτωση ο Τερίμ θα έχει πληθώρα επιλογών, καθώς οι δύο επιθετικοί διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, και γιατί όχι, να μην μπορέσουν και να συνυπάρξουν στην ίδια 11άδα.

Να σημειωθεί ότι ο Μπακαμπού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 στη Γαλατασαράι, επομένως, το Τριφύλλι θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αγοράσει.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News