Παναθηναϊκός: Χτίζει γύρω από τον Μπακασέτα...

Παναθηναϊκός: Αυτό προμηνύει ο Τάσος Μπακασέτας!

Το πλεονέκτημα του Τάσου Μπακασέτα είναι πως μεταφέρει γρήγορα και σωστά την μπάλα. Αν δημιουργηθεί γύρω του η σωστή χημεία, παίκτες σαν κι αυτόν με καλά πόδια μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνει απρόβλεπτος, όμως αναμφισβήτητα χρειάζεται στήριξη από το 6άρι του.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κουμπώσει αυτή την μεταγραφή με αμυντικό χαφ-θηρίο με έφεση στα αμυντικά του καθήκοντα για να πλαισιώσει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας.

Σαν τον… Μαξίμοβιτς που είναι καθ΄ οδόν για Ελλάδα! Το καλοκαίρι επίσης πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να αξιοποιεί η ομάδα τα προσόντα ενός καθαρά μπαλαδόρικου 8αριού αν πουληθεί ο Ανταμ Τσέριν και το τριφύλλι ξεμείνει με τον Βιλένα που ως τώρα έχει τα χάλια του.

Ο Ολλανδός δεν θα πάρει την μπάλα και θα την κουβαλήσει, δεν θα την τρέξει με πάσα, δεν θα κινηθεί στον κενό χώρο όταν θα χρειαστεί για να δημιουργήσει μία επιπλέον απειλή, είναι τόσο απογοητευτικός και τόσο βαρύς που είναι σαν να παίζεις με παίκτη λιγότερο όποτε πατά τερέν.

Ωστόσο για να αναδείξεις τις πιο δυνατές σου μεταγραφές, επιβάλλεται τόσο ο Μαξίμοβιτς όσο και ο Μπακασέτας να έχουν χαμηλά ποδοσφαιριστή που να λειτουργεί καλά με μπάλα και χωρίς αυτήν, να τρέχει και να σκοράρει. Οπότε χρειάζονται υποστηρικτικές κινήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News