Παναθηναϊκός: Έκπληξη με Σένκεφελντ;
Καμία απορία για τον αποκλεισμό του Μπαρτ Σένκεφελντ από την αποστολή της Τούμπας.
Αρχισε να παίζει καλά ο Τιν Γεντβάι που “κούμπωσε” με τον Αράο πίσω. Αν έρθει τώρα ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς μην δούμε τον Βραζιλιάνο να παίζει μόνιμα στόπερ, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιάννης Κώτσιρας σε ματς ειδικών συνθηκών.
Επιπλέον Ούγκο-Ακαϊντίν είναι επιλογές του προπονητή, θα τους άφηνε έξω; Αναμενόμενο να μείνει εκτός ο Μπαρτ.
Κοιτάμε το ιστορικό των παικτών από την χώρα της τουλίπας πάντως και μελαγχολούμε. Κανονικά με Ολλανδούς η ομάδα δεν πρέπει να ασχοληθεί ποτέ ξανά.
Κάιπερ, Μπούι, Μέντες, Βόουτερ, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Μια από τα ίδια ο Βιλένα, φρικτός ως σήμερα.
Ο Μπαρτ είναι ΟΚ περίπτωση παίκτη, επιζήμιος δεν ήταν ποτέ αλλά ούτε και τίποτα τρομερό!
Επίσης τον αδικεί το γεγονός ότι ήρθε στο τριφύλλι όταν η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της, εκτός Ευρώπης και με συγκεκριμένο ταβάνι χωρίς να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό , κάτι που άλλαξε μόνο επί εποχής Γιοβάνοβιτς.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News