Παναθηναϊκός: Το ερωτηματικό στα ντέρμπι!

Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1: Τα highlights του διπλού κορυφής

Με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (στο β΄ μέρος) για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός είχε πάντα πέντε-έξι παίκτες πάνω από το κέντρο.

Με τον Ατρόμητο είχε εννιά (!) γι αυτό βρέθηκε “άδειος” όταν οι Περιστεριώτες έβγαιναν στην κόντρα.

Στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τον Οκτώβρη πάλι είχες επιθετικές βλέψεις, βγαίνοντας μαζικά μπροστά την ώρα που ο Λουτσέσκου είχε Κωνσταντέλια-Τάισον πάνω από το κέντρο και Ζίβκοβιτς στο όρια της μεσαίας γραμμής.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο στο ματς με τους Θεσσαλονικείς , θύμιζε κάτι από…Χριστιανοί-Λιοντάρια.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ορμητικά, είχε δοκάρι στο 2’ με τον Τζούρισιτς, πίεσε τον Σβαμπ στην πρώτη πάσα του ΠΑΟΚ, έκλεψε μπάλες με Αράο και Τσέριν να κυριαρχούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και σε μεγάλο μέρος του πρώτου 45λέπτου προκάλεσε ασφυξία στον αντίπαλο.

Έχασε έναν σκασμό ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε ξανά σε τρομερή βραδιά τον Κοτάρσκι που συνέχισε την παράδοση των φοβερών εμφανίσεων στη Λεωφόρο και πάλι δεν μπόρεσες να κερδίσεις.

Τουλάχιστον ευχόμαστε οι παίκτες να μην δουν με…φόβο σήμερα τον αντίπαλό τους και να κάνουν το παιχνίδι τους, μιμούμενοι τους εαυτούς τους προ μηνών. Αν είναι πιο εύστοχοι σήμερα, δύσκολα θα χάσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News