ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Κόντρα στην κατάρα των ντέρμπι!

ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ! - Ισοφαρίζει ο Αϊτόρ από άψογη ασίστ Πέρεθ στην Τούμπα (δείτε το γκολ)

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στη Λεωφόρο στον πρώτο γύρο με τον ΠΑΟΚ, δεν είχε καλές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων, αδικώντας τον εαυτό του με όσα γκολ έχασε.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι στο τέλος το πήραν βαριά γιατί κρατούσαν μία μεγάλη νίκη που έχασαν στη τελευταία φάση του αγώνα με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να βάλει ξανά την κασέτα της…αδικίας!

Όλα τα ντέρμπι φέτος έχουν τσουλήσει με το τριφύλλι να χάνει ευκαιρίες και στο τέλος να παίρνει πολύ λιγότερα από αυτά που άξιζε.

Έτσι έγινε στο 2-2 με την ΑΕΚ, στα 180΄ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ας είναι απόψε οι παίκτες του Τερίμ πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Κούρασε πια να έχεις τον έλεγχο, να διατηρείς τον ρυθμό που θες, να φτιάχνεις φάσεις και στο τέλος να κυνηγάς επειδή μονίμως δέχεσαι γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Με τον ΠΑΟΚ την 1η Οκτωβρίου το τριφύλλι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 τελικές προσπάθειες, 12 στην εστία την ώρα που ο αντίπαλος του είχε μόλις 6 εκ των οποίων οι τρεις προς την εστία του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε έντεκα παίκτες που έφτασαν σε τελική προσπάθεια αλλά κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο τέρματα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News