Παναθηναϊκός: Η «απάντηση» Παλάσιος στα σενάρια μεταγραφής (pic)

Ενδεκάδες Άρης-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Από χθες ρεπορτάζ από το εξωτερικό ανέφεραν πως η Πούμας θέλει να κάνει δικό της τον Σεμπάστιαν Παλάσιος με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι θετικός για αυτή τη κίνηση.

Όμως όπως σας ενημερώσαμε πριν, ο Αργεντίνος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και για να φύγει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός.

Προς το παρόν, δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στο Τριφύλλι που να αφορά τον Παλάσιος και έτσι οι φήμες παραμένουν φήμες.

Ο ίδιος ο Παλάσιος μάλιστα θέλησε να δώσει μια απάντηση σε όσα ακούγονται και γι’αυτό τον λόγο ανέβασε μια φωτογραφία στα social media.

Στη φωτογραφία λοιπόν απεικονίζεται ο ίδιος με την φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ υπάρχει και μια κλεψύδρα με την οποία ο Παλάσιος δείχνει ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του.

Έτσι, έδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Η «απάντηση» Παλάσιος στα σενάρια μεταγραφής (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News