Παναθηναϊκός: Γι' αυτό «έκοψε» Σένκεφελντ ο Τερίμ

Παναθηναϊκός: Διπλός κίνδυνος με Σένλκεφελντ και Μλαντένοβιτς

Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο κόσμο του Παναθηναϊκού σχετικά με την υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός ήταν τραυματίας όταν απολύθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και προσελήφθη ο Φατίχ Τερίμ.

Πριν από 10 μέρες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις προπονήσεις όμως μέχρι και χθες αγωνίστηκε μόνο 15 λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια έμεινε εκτός αποστολής.

Το ίδιο συνέβη και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τον Τερίμ να δείχνει ότι αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός είναι 4η του επιλογή στα στόπερ, 5η αν προσθέσουμε και τον Αράο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Σένκεφελντ είναι τελειωμένος καθώς αν προσαρμοστεί στα “θέλω” του προπονητή θα ξαναπαίξει. Προς το παρών τουλάχιστον, όσο είναι όλοι υγιής θα βρίσκεται εκεί στην ιεραρχία.

Τέλος, τα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν είναι πάρα πολλά και είναι πάρα πολύ πιθανό ο Σένκεφελντ να πάρει τις ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News