Οι φήμες για Μπακαμπού και η πραγματικότητα!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού.

«Τι θα γίνει αν υπάρξουν κρούσματα σήμερα σε παίκτες του Ολυμπιακού»

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν περνάει καλά στην Γαλατάσαραϊ και ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φυσικά, ο παίκτης ακούγεται ανά διαστήματα και για Ολυμπιακό και ΑΕΚ ενώ τελευταία φήμες υπάρχουν και για τον ΠΑΟΚ.

Στην μανατζερική πιάτσα τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας υπάρχουν φήμες πως ο Φατίχ Τερίμ έχει κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η Γαλατάσαραϊ τον παραχωρεί στον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να πει το “ναι” και ο ίδιος ο Μπακαμπού ο οποίος βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα απολύτως και μάλιστα υπάρχει και διάψευση για τα όσα ακούγονται.

Ο Παναθηναϊκός έχει 3 επιθετικούς (Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεβ) την δεδομένη στιγμή και οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτούς τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι είναι μηδαμινές.

Γιατί αν οι πράσινοι αποφασίσουν να κινηθούν όντως για τον Μπακαμπού τότε θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση επιθετικού στο Τριφύλλι!

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News