ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/01)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming:

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μοιράζονται με 44 βαθμούς την κορυφή στη Super League και την Κυριακή το βράδυ (20:30) στην Τούμπα θα λύσουν τις διαφορές σ’ ένα πολλά υποσχόμενο ντέρμπι στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γεμάτο συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Σε 92 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετράει 33 νίκες, ο Παναθηναϊκός 43 και 16 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 2-2.

Διαιτητής στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ορίστηκε από την ΚΕΔ ο 32χρονος Νορβηγός, Ρόχιτ Σάγκι. Panathinaikos Live Streaming

Κοινός στόχος οι νίκες

Ο Δικέφαλος του Βορρά στα τελευταία του παιχνίδια «τρομοκρατεί» τους αντιπάλους του. Οι Θεσσαλονικείς στα τελευταία 10 παιχνίδια στη Super League μετράνε 9 νίκες και μόλις μια ήττα. Τα νούμερα στην επίθεση έχουν εκτοξευθεί, αφού ο ΠΑΟΚ με 20 γκολ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση στη λίγκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Τάισον, Μουργκ, Τόμας και Ντεσπόντοφ έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα μεσοεπιθετικά το οποίο θα εμπιστευτεί και απέναντι στους «πράσινους». Στις υπόλοιπες θέσεις οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μειτέ, Οζντόεφ είναι σίγουροι, ενώ υπάρχει ένα δίλλημα για μια θέση στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Κουλιεράκη ή Μιχαηλίδη.

O Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ δεν πρόκειται να αλλάξει το πλάνο που απλώνει τους παίχτες στο τερέν με φουλ επιθετική διάθεση. Για πρώτη φορά ο Τούρκος Coach θα χρησιμοποιήσει μαζί στην 11αδα τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη.  Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις θα έχει στο πλάι του το πιο φανταχτερό χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, ο οποίος μας έχει αποδείξει ότι ξέρει να «σερβίρει» γκολ σε συμπαίχτες.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Τερίμ το ρίσκο που πήρε με τον Ατρόμητο θα το βάλει στο συρτάρι. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο πλάνο που χάρισε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λοντίγκιν θα επιστρέψει στη θέση του τερματοφύλακα, η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς και στα χαφ φαβορί είναι οι Κώτσιρας, Βιλένα με τους Αϊτόρ, Μαντσίνι να τοποθετούνται στα άκρα της επίθεσης.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Νορβηγός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι κορυφής της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Η ΚΕΔ φέρνει Νορβηγό ρέφερι για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Ρόχιτ Σάγκι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Πέρσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Λίνκολν 2-0 στο Conference League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Εϊστέιν-Σίμον Ίτερλαντ, Τομ-Χάραλντ Γκρένεβικ. 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Τομ-Χάραλντ Χάγκεν με τον Νικολακάκη. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα στη Νορβηγία βρίσκεται σε διακοπή. Ως εκ τούτου ο Σάγκι 32χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει από τις 6 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα στο ΑΕΚ-ΟΦΗ θα βρεθεί ο Παπαπέτρου (VAR ο Φωτιάς). Στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Περράκης (VAR ο Διαμαντόπουλος). Στο Κηφισιά-Άρης ο Γκάμαρης (VAR ο Τσαγκαράκης).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 27/1

17:30 Παναιτωλικός-Λαμία: Τσιάρας (Κούλα Χασάν, Σάββας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Ευαγγέλου, Στεφανής)

19:30 Πανσερραϊκός-Βόλος: Ανδριανός (Κωνσταντίνου, Τσολακίδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ζαμπαλάς, Δημητριάδης)

 

20:00 Κηφισιά-Άρης: Γκάμαρης (Απτόσογλου, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Τσαγκαράκης, Κωσταράς)

 

Κυριακή 28/1

16:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Μεϊντάνας, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς, Νικολαΐδης)

 

17:30 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Β.Μωυσιάδης, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Τζήλος, Πάτρας)

 

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Μπουξμπάουμ)

 

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Σάγκι (Ίτερλαντ, Γκρένεβικ, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Χάγκεν, Νικολακάκης).

Μπρινιόλι για Παναθηναϊκό

Ο Ιταλός πορτιέρο έχει τεθεί εκτός ομάδας από τους Πράσινους μετά από όσα συνέβησαν με τη μη ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τη συμπεριφορά του παίκτη.

Μιλώντας στο “Tuttomercatoweb”, ο Μπρινιόλι μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον ίδιο στο Τριφύλλι και κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

«Είναι μια περίεργη κατάσταση, πράγματι. Ήταν ξαφνικό. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, κάναμε μια κουβέντα και υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες: από τότε που άλλαξε ο προπονητής, με ρώτησαν τι θέλω να κάνω και είπα ότι προτιμώ να έχω μία εμπειρία αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έβαλαν εκτός αποστολής και μετά από δύο μέρες μου είπαν ότι θα έπρεπε να προπονηθώ μόνος μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα πέρυσι και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα πήγαινα πάντα καλά. Τότε ίσως έκανα κάποια λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι περίεργο: περίμενα ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι στο μέλλον θα με τιμωρούσαν έτσι. Το αποδέχομαι, πάντα σέβομαι τον σύλλογο και βάζω την ομάδα μπροστά καλώς ή κακώς. Σέβομαι τις επιλογές του συλλόγου, αλλά δεν σέβονται αυτό που έχω κάνει, τον Παναθηναϊκό και το επάγγελμά μου».

Ακολούθως ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί πρόταση από τη Γρανάδα, με τη σημείωση πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει χρήματα από την παραχώρησή του, με τον ίδιο να απαντάει πως:  «Ο (τεχνικός) διευθυντής μου είπε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθούσε να βρω μια λύση. Είχαμε βρει και τη λύση αλλά μάλλον δεν υπήρχε η πλήρης θέληση. Μπορεί επίσης να προκύψουν και άλλες πιθανότητες. Αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί πήγα στον Παναθηναϊκό με ελεύθερη μεταγραφή».

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μίκαελ Μαλσά»

Ισπανικό δημοσίευμα μπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον Μίκαελ Μαλσά, με την πραγματικότητα όμως να είναι διαφορετική…

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Μίκαελ Μαλσά κάνει λόγο η ισπανική «Pucelafichajes» σε σημερινό (26/1) δημοσίευμά της.

Ο 28χρονος χαφ φέτος επέστρεψε στην Βαγιαδολίδ από δανεισμό στην τουρκική Κασίμπασα. Είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Σοσό, ενώ έχει περάσει και από την Ελλάδα. Το 2018, βρέθηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στον Πλατανιά από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Έχει αγωνιστεί στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας με Μιραντές, Λεβάντε και Βαγιαδολίδ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του πέρασε και από την βελγική Άντβερπ. Την φετινή χρονιά μετρά μόλις 4 συμμετοχές με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

«Ο ΠΑΟΚ αναζητά αμυντικό χαφ στη φετινή χειμερινή αγορά. Ένας από τους παίκτες της ατζέντας του είναι ο παίκτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μίκαελ Μαλσά. Ο Παριζιάνος έχει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι. Πρόθεσή του είναι να φύγει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ τον Ιανουάριο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει καμία από τις διαθέσιμες ομάδες.

Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον παίκτη. Θα ήταν ακόμη διατεθειμένη να αγοράσει τα δικαιώματα του για να τον αποκτήσει. Η πρόθεση της ελληνικής ομάδας θα ήταν να υπογράψει τον παίκτη χωρίς καταβολή χρημάτων και να συμπεριλάβει μια σειρά από μεταβλητές στις οποίες, εάν πληρούνταν, θα πλήρωναν ορισμένα ποσά στην ομάδα. Επιπλέον η Real Valladolid θα κρατούσε επίσης ένα ποσοστό μιας υποθετικής μελλοντικής πώλησης. Ο Μαλσά δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Έχει προτάσεις από Τουρκία, ΗΠΑ, Κύπρο, Γαλλικό Δεύτερο και Ισπανία».

Παρ’ όλα αυτά, από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι, σε μία θέση που τουλάχιστον για την ώρα ο Δικέφαλος είναι καλυμμένος.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News