Παναθηναϊκός: Να σπάσει το αρνητικό σερί των ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να κάνει την αρχή που ψάχνει στα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι.

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο δεύτερο ντέρμπι πρωταθλήματος του Φατίχ Τερίμ και το τρίτο συνολικά.

Ένας αγώνας που είναι ντέρμπι-κορυφής για τις δύο ομάδες, οι οποίες συγκατοικούν αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας και δεδομένα ο νικητής θα πάρει έξτρα ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι επιδιώκουν να κάνουν μια νέα αρχή στα ντέρμπι, καθώς μετρούν δέκα σερί παιχνίδια δίχως να έχουν κάνει νίκη, εξαίρεση το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει ντέρμπι από το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό στις 9 Απριλίου 2023 για τα play off της Super League!

Από τότε και μετά μετράει μόνο ισοπαλίες και ήττες και σίγουρα θα ήθελε στην Τούμπα να επιστρέψει σ’ αυτές και να επαναλάβει τα περσινά του κατορθώματα, όπου σε regular season και play off κατάφερε να περάσει με νίκη!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως για τον Φατίχ Τερίμ είναι πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Άνταμ Τσέριν στον χώρο του κέντρου και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς γεμίζουν το οπλοστάσιο του Τούρκου τεχνικού.

Τα φετινά αποτελέσματα στα ντέρμπι:

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 (Άνευ αγώνος, 1-1 μέχρι τη διακοπή)

Άρης – Παναθηναϊκός 2-0

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2

Exit mobile version