«Το ντέρμπι εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, ο Μπρινιόλι δεν τίμησε το συμβόλαιο του»

Η τελική πρόταση σε Μπρινιόλι και το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ατρόμητο, το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα και τον Κοτάρσκι.

Αναλυτικά:

«Αιφνιδιάστηκα με το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος. Πιστεύω ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού χρειαζόταν ενίσχυση, αλλά ένας καλός προπονητής δεν ρισκάρει τόσο, να βάλει τόσα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα» είπε αρχικά.

Για τον ανταγωνισμό στα αποδυτήρια όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές την μεταγραφική περίοδο: «Αν είναι κάποιο γνωστό όνομα στην αρχή το βλέπουμε λίγο εγωιστικά, πολλές φορές, όμως, αυτό βγαίνει και σε καλό αυτό γιατί προσπαθούν παραπάνω οι παλιοί. Αλλά πάντα οι πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι ρίσκο. Αν έβαζε το πέναλτι ο Ιωαννίδης, βέβαια, δεν θα έλεγε κανείς τίποτα, αλλά η ήττα χτυπάει άσχημα».

Το ντεμπούτο του νέου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με την άμυνα, ήταν 60 τοις εκατό ρίσκο, αλλά μπορεί να πήγαινε και καλά. Στο τέλος μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες, όταν βάλαμε τα έξι γκολ, είχαν μπει όλοι οι καινούργιοι. Είχε ξεκινήσει από τον Πλίτση που είχε έρθει από την Λάρισα».

Τον Μπρινιόλι: «Είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό που έγινε. Θα έπρεπε αν ήταν επαγγελματίας να τιμήσει το συμβόλαιό του. Είναι άλλο οι διαπραγματεύσεις, όμως, έπρεπε να είναι τυπικός μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Αυτός το πήρε εγωιστικά. Έπρεπε να περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του και να αποφασίσει.

Εγώ στον Ηρακλή ήμουν ευχαριστημένος, δεν ήθελα να φύγω και, μάλιστα, δεν είχαμε χάσει από τον ΠΑΟΚ με εμένα. Αναγκάστηκα μετά να κοιτάξω αλλού γιατί δεν εκτίμησαν την προσφορά μου. Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησα με τον ΠΑΟΚ γιατί ήμουν ΠΑΟΚτσής και ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός από την ήττα από τον Ατρόμητο: «Μπορεί να τον επηρεάσει και μας συμφέρει αυτό, για να έρθουν λίγο μαζεμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να τα δώσουν όλα. Είναι πως θα αρχίσουμε εμείς και πώς θα το δούμε εμείς. Αν τους πιέσουμε δεν θα έχουν κουράγιο μετά, αλλά αν καθίσουμε πίσω και πάμε στην υπομονή, μπορεί να μην πάει καλά. Η ομοιογένεια είναι το καλό στον ΠΑΟΚ, αλλά και ότι δεν ξέρεις ποιος θα βάλει γκολ, μπορεί να πετύχει ακόμη και ο στόπερ».

Κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε τυχεροί με τον Κοτάρσκι, εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι σταθερός. Μόνο να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, επηρεαστεί και σταματήσει να έχει κίνητρο. Θα πρέπει να έχει στόχο πάντα να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News