Μπρινιόλι: «Δε με σεβάστηκε ο Παναθηναϊκός - Αυτά έγιναν με το συμβόλαιο»

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μπρινιόλι - Γιατί έμεινε στον πάγκο

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για πρώτη φορά μετά τα όσα έλαβαν χώρα ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως δεν τον σεβάστηκε η ομάδα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μέσω του «Tuttomercatoweb» για όλα όσα έγιναν στην υπόθεση της ανανέωσής του με αποτέλεσμα να φτάσει το όλο θέμα σε αδιέξοδο.

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει τεθεί εκτός ομάδας, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να έχει βγάλει ανακοίνωση για ό,τι έχει συμβεί γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρ’ όλα αυτά ο Μπρινιόλι τοποθετήθηκε δημόσια κι ανέφερε ότι οι πράσινοι από την πλευρά τους δεν τον σεβάστηκαν, ενώ τέλος θεωρεί ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση με το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Μετά άλλαξε ο προπονητής και με ρώτησαν τι θέλω να κάνω. Εγώ απάντησα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο μέρες, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου.

Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, ίσως να υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου.

Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο.

Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News