Παναθηναϊκός: Αυτά έκαναν οι μεταγραφές στο ντεμπούτο τους

Ο Παναθηναϊκός στη χθεσινή του σύνθεση με τον Ατρόμητο είχε τέσσερις βασικούς νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα δεν είχαν καλά-καλά μάθει τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός: Αυτά έκαναν οι μεταγραφές στο ντεμπούτο τους

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε χθες το βράδυ στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο και στη σύνθεσή του είχε τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να πάρει το συγκεκριμένο ρίσκο χωρίς όμως να του βγει, καθώς οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν παίξει μαζί καλά-καλά ούτε σε μία προπόνηση στο Κορωπί.

Από εκεί και πέρα με βάση αυτό το κριτήριο και με την παρουσία τους στο γήπεδο μπορούμε να πούμε δύο λόγια για το πρώτο τους ντεμπούτο ως βασικοί.

Μπατρλομέι Ντραγκόφσκι: Ο Πολωνός τερματοφύλακας έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μπροστά του είχε αμυντικούς που ούτε καν γνώριζε. Μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ, όμως δε φέρει σε κάνενα ευθύνη, ενώ παράλληλα είχε κια μια σπουδαία επέμβαση στο 1-1 που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό. Γενικότερα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα με το καλημέρα.

Σαμέτ Ακαϊντίν: Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός ήταν ο πιο παλιός από τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες βασικοί. Υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία με τον παρτενέρ του, Βίτορ Ούγκο, καθώς δε γνωρίζονται καθόλου, όμως σε ατομικό επίπεδο προσπάθησε να μαζέψει τα λάθη που γινόντουσαν και να κερδίσει τις προσωπικές του μονομαχίες ψηλά και χαμηλά.

Βίτορ Ούγκο: Ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός ρυθμού κι απέδειξε πως βρίσκεται σε μια κατάσταση που θέλει χρόνο, προκειμένου να βρει τα πατήματά του, καθώς στη Βραζιλία προερχόταν από προετοιμασία παίζοντας φιλικά. Γενικότερα δεν είχε καλά πατήματα, υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δεν έβγαζε σιγουριά στις απομακρύνσεις του.

Τάσος Μπακασέτας: Ο Τάσος Μπακασέτας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε βρει και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Βοήθησε επίσης πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, συμμετέχει στο γκολ της ομάδας, και γενικότερα έδειξε ότι μπορεί να γίνει κομβικός. Παρ’ όλα αυτά δεν είχε διάρκεια με την απόδοσή του να πέφτει με το πέρας του χρόνου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr