Αλμέιδα: «Εξαιρετικός παίκτης ο Μπακασέτας - Ίσως θα ήθελα μια ισοπαλία στην Τούμπα!»
Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για τον Τάσο Μπακασέτα και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:
«Ναι ακούστηκε το όνομά του, αλλά προφανώς, όπως είπα και πριν, με αυτό το ρόστερ, τόσο γεμάτο, ποιον να βγάλεις, ποιος να φύγει; Εγώ ποτέ δεν ήρθα σε επαφή μαζί του κι εδώ λειτουργούμε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
Η διοίκηση ψάχνει ποδοσφαιριστές, τους περνούν σε εμένα, τους βλέπω, με ρωτούν αν μου αρέσουν ή όχι, έχουμε “διαμάχες” για τους ποδοσφαιριστές και αυτός που παίρνει τηλέφωνο τον παίκτη, είμαι εγώ (ενν. όχι για διαπραγμάτευση, προφανώς, αλλά για την επαφή).
Οπότε, όσο οι παίκτες δεν έχουν μιλήσει μαζί μου, θα δεχθούν κλήσεις από κάποιους, αλλά έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύουμε από την ημέρα που έχω έρθει. Έτσι νιώθω πιο άνετα και είναι και πιο πιστευτό. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, προφανώς».
Ενώ γελώντας μίλησε και για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό λέγοντας: «Εγώ δεν θέλω κακά αποτελέσματα και ούτε τα βλέπω. Εγώ θέλω να κερδίσουμε εμείς. Έχω εμπιστοσύνη, πως την ημέρα που θα παίξουμε αντίπαλοι, θα τους κερδίσουμε. Αν θέλεις το καλό, επιστρέφει το καλό. Αν θέλεις το κακό, επιστρέφει το κακό. Ίσως μία ισοπαλία (γέλια)».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν