Παναθηναϊκός: Το 1 εκατ. ευρώ για Ούγκο και όροι με τις συμμετοχές
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Βίτορ Ούγκο, τον οποίο και ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι.
Ο Παναθηναϊκός χθες ανακοίνωσε ακόμα ένα μεταγραφικό του απόκτημα και πιο συγκεκριμένα τον Βίτορ Ούγκο, ο οποίος ήταν εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήρθε με τη μορφή δανεισμού στο Κορωπί και ανήκει στην Μπαΐα, η οποία αποτέλεσε τον αμέσως επόμενο προορισμό του έπειτα από το πέρασμά του στην Τραμπζονσπόρ.
Μάλιστα στη συμφωνία Παναθηναϊκός και Μπαΐα έχουν βάλει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς αν ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη.
Αν πάντως ο Ούγκο χρησιμοποιηθεί τόσες φορές όσες χρειάζεται, για να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, τότε οι πράσινοι θα πρέπει να πληρώσουν 1 εκατ. ευρώ και να τον κάνουν δικό τους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα