Καρούλιας: «Ο Τερίμ άλλαξε τη φιλοσοφία, μπορεί να σπάσει αυγά στην ομάδα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όσο και για τους πράσινους γενικότερα.

Καρούλιας: «Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται την κρίση ο Παναθηναϊκός λόγω Γιοβάνοβιτς» (vid)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής στη Super League αλλά και παράλληλα για τους πράσινους γενικότερα.

Ουσιαστικά αυτό που υποστήριξε είναι πως ο νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πάρει τεράστια αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ενώ από εκεί και πέρα θεωρεί καλή τη δουλειά του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όποιος κερδίσει το ντέρμπι, παίρνει αυτοπεποίθηση , όποια ομάδα μπορέσει να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ανοδική πορεία και σε καλή κατάσταση, θα διεκδικήσει τον τίτλο».

Για τον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφική του ενίσχυση: «Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, θα έπρεπε να πάρει έναν προπονητή… όνομα και του δίνει και προίκα, εννοώ παίκτες, γιατί μόνο με την αλλαγή προπονητή δεν γίνεται αυτό. Με τον Γιοβάνοβιτς υπήρχε μία στασιμότητα και τα πρώτα δείγματα που βλέπουμε είναι θετικά. Η εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή, άλλαξε τη φιλοσοφία, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σπάσει αυγά μέσα στην ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr