Νίκη... πρόκριση από τώρα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πέρεθ: «Πέρυσι εδώ είχαμε χάσει τον τίτλο, αλλά φέτος...»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την πρώτη μάχη του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (24/01, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την πρώτη μάχη του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (24/01, 21:00). Στόχος του είναι στη «Λεωφόρο» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Παίκτης κλειδί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Αράο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μοιάζει ακούραστος και ο Φατίχ Τερίμ θα τον εμπιστευτεί σ’ ένα ακόμα ματς. Ο Αράο σε όλες τις στημένες φάσεις γεμίζει με τον όγκο του την αντίπαλη περιοχή και πλέον απειλεί. Μάλιστα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ στον πάγκο συνηθίζει να  πατάει γκάζι μετά την ανάπαυλα. Στις δύο τελευταίες νίκες στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» σκόραρε και τελείωσε τα ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον Παναιτωλικό η λύση δόθηκε με δυο γκολ του Σπόραρ (51’, 89), ενώ την Κυριακή με τον Αστέρα… καθάρισε με τους Αϊτόρ (50’) και Γεντβάι (74’).

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκός: «Πώς είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον Καπέλα υπεύθυνο για το VAR;»

Mε αφορμή την ψηφοφορία και την στάση του ΠΑΟΚ στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR, κύκλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την απορία τους για τη στάση που κράτησε. Διαβάστε την αινιγματική τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Το ερώτημα «πώς είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, Ζοάο Καπέλα, και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;» εξέφρασαν τη Δευτέρα κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο τριφύλλι εξέφρασαν τη συγκεκριμένη απορία με αφορμή την ψηφοφορία και την στάση του ΠΑΟΚ στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR.

Μπακασέτας: «Μεγάλο κίνητρο το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι τιμητικό για σένα. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε».

Για όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την μεταγραφή της χρονιάς: «Δεν θα το κρύψω, είναι ωραίο να μιλάνε για σένα με αυτά τα λόγια. Ευχαριστώ όσους στηρίζουν αυτή την μεταγραφή και μιλάνε κατ’ αυτόν τον τρόπο για μένα. Εγώ αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι αυτό που ξέρω να κάνω καλά από τα 5 μου, να παίζω ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα δεν με απασχολούν. Μου αρέσει που έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες για μένα, μου αρέσει αυτή η κατάσταση, θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι. Απλά και μόνο που υπάρχει τόση εμπιστοσύνη και μιλάνε με ‘μέλι’ για μένα, κάτι έχω κάνει καλά και τους έχω ωθήσει σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να είμαι ο ίδιος και να βελτιώνομαι».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News