Παναθηναϊκός - Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (24/01)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (24/01, 21.00).

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (24/01)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (24/01, 21.00). Ασταμάτητο είναι το σύνολο του Φατίχ Τερίμ και πλέον συνήθισε να νικάει και τις απουσίες. Οι «πράσινοι», μετά την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και την νίκη κόντρα στον Αστέρα που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον Ατρόμητο.

Στόχος τους είναι στη «Λεωφόρο» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Με δεδομένο ότι οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν και την ερχόμενη βδομάδα και σε συνδυασμό με την κούραση και τα αγωνιστικά προβλήματα αναμένουμε «κλειστό» ματς.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (24/01)

Ο Τάσος Μπακασέτας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε κατά την έλευσή του.

Πώς προέκυψε η συμφωνία με Παναθηναϊκό: «Και για μένα δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου για να πω την αλήθεια. Δεν σκεφτόμουν τώρα να γυρίσω στην Ελλάδα. Έψαχνα να αποχωρήσω από την Τραμπζονσπόρ γιατί είχε κλείσει ο κύκλος μου αλλά έψαχνα να βρω ομάδα στο εξωτερικό. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, σε 2-3 μέρες, η προσέγγιση, η πρόταση κλπ. Μετά άρχισα να το σκέφτομαι.

Όταν μια ομάδα σού δείχνει ότι σε θέλει τόσο πολύ και ότι σχεδιάζει πράγματα με σένα, αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Κι όταν είναι μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, δεν σε αφήνει αδιάφορο. Κλειδί ήταν όλη η προσέγγιση, πήγα στην ομάδα που με ήθελε περισσότερο από κάθε άλλη. Το ίδιο έκανα κι όταν πήγα στην Τραμπζονσπόρ. Είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ ένας ποδοσφαιριστής».

Αν μέτρησε το πλάνο και η προσέγγιση: «Σίγουρα ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια είναι πιο ανταγωνιστικό. Το θέμα της βίας πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι μας για να το διορθώσουμε και να υπάρχει ευχαρίστηση μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δρόμο ακόμη, αλλά πιστεύω πως με τη βοήθεια όλων μπορούμε να το πετύχουμε.

Αυτό κυρίως με προβλημάτιζε για την επιστροφή μου στην Ελλάδα, ότι δεν έβγαζε τόσο πολλή υγεία το προϊόν. Έχει γίνει όμως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω σε μια ομάδα, δεν είμαι σε φάση να ψάχνομαι και όταν μια ομάδα εκτιμά το τι έχεις προσφέρει και τι μπορείς να δώσεις ως χαρακτήρας, είναι κάτι πολύ τιμητικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr