Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η στάση του προπονητή της Χετάφε για Μαξίμοβιτς
Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για το καλοκαίρι και καταβάλει κάθε προσπάθειά του προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα από τώρα.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συμφωνήσει με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, προκειμένου ο Σέρβος να έρθει στο Κορωπί το ερχόμενο καλοκαίρι όπου και μένει ελεύθερος από τη Χετάφε.
Παρ’ όλα αυτά στο Τριφύλλι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο παίκτης να έρθει από τον Ιανουάριου στο σύλλογο, καθώς γνωρίζουν την ποιότητά του κι ότι θα κάνει τη διαφορά.
Ο συγκεκριμένος στόχος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς ο Σέρβος μέσος αποτελεί βασικό μέλος της Χετάφε, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλες υποχρεώσεις εκτός από το ισπανικό πρωτάθλημα.
Στη La Liga βρίσκεται στη δέκατη θέση με αποτέλεσμα ούτε να κινδυνεύει αλλά ούτε και να μπορεί να πάει για το κάτι παραπάνω.
Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Μπορνταλάς παρά το γεγονός ότι πρακτικά η Χετάφε δεν κυνηγάει κάτι, είναι αρνητικός να αποδυναμώσει το ρόστερ του.
Η συγκεκριμένη άποψη προέκυψε αρχικά από το ενδιαφέρον της Χιρόνα για τον Κάρλος Αλένα, ο οποίος αποτελεί ηγετική προσωπικότητα στ’ αποδυτήρια της Χετάφε και σε στοιχεία, αγωνιστικά και μη, κουμπώνει πολύ στον Μαξίμοβιτς.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι και οι επιλογές είναι μειωμένες για τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μαξίμοβιτς χρησιμοποιείται μες στη χρονιά περισσότερο από τον Αλένα με αποτέλεσμα να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η παραχώρησή του από τώρα στον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σάντσες: Η στάση Παναθηναϊκού και το «καλό deal»
- Οτούρου: Η ρήτρα, το ποσό και η νέα σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Μεγαλύτερο deal: Περισσότερα χρήματα ο Παναθηναϊκός από την ίδια εταιρεία!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Τι ζητά ο Μπενίτεθ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό