Ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να φέρει το καλοκαίρι τον «ΦΟΝΙΑ» που θα τον αντιπροσωπεύει (vids)

Ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να φέρει το καλοκαίρι τον «ΦΟΝΙΑ» που θα τον αντιπροσωπεύει (vids)

Η μεγάλη επένδυση του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να είναι ένας… Μαξίμοβιτς στη θέση «9».

Κακά τα ψέματα, η υπομονή με τον Άντραζ Σπόραρ εξαντλείται. Πλέον, στο μυαλό του κάθε οπαδού έρχονται περισσότερες χαμένες ευκαιρίες του Σλοβένου σε κρίσιμα ματς, παρά τα γκολ!

Ο Σλοβένος επιθετικός διατηρεί μια καλή φήμη, κυρίως λόγω της Εθνικής, οπότε, δεν θα δυσκολευτεί να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Όλοι περίμεναν μια αντίδραση από τον Σπόραρ, μετά και την αλλαγή προπονητή, ωστόσο, εκείνος παραμένει μία από τα ίδια.

Δεν κατάφερε να εξαργυρώσει σε γκολ τις ευκαιρίες του ως βασικός – με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στα ντέρμπι όχι μόνο δεν κατάφερε να βοηθήσει, αλλά ανάγκασε τον Τερίμ να χρησιμοποιήσει στη κορυφή της επίθεσης τον Ακαϊντίν και τον Μπερνάρ!

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκπληρώσει φέτος, τους στόχους του, γιατί διαθέτει μια αξιόλογη τριάδα με Ιωαννίδη – Γερεμέγεφ, επομένως, δεν κρίνεται μεγάλη ανάγκη να έρθει κάποιο «9άρι» την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ιωαννίδης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και όποτε το θελήσει ο Παναθηναϊκός, θα πάρει ένα «καράβι» χρήματα. Από την άλλη, ο Σουηδός αποτελεί μια υπολογίσιμη μονάδα ως 3ος (ή και 2ος για φέτος) επιθετικός.

Ο έμπειρος Τούρκος προπονητής σίγουρα θα έχει εντοπίσει την ανάγκη εύρεσης ενός «9αριού» που θα υπηρετεί το ποδόσφαιρο που θέλει. Έναν φορ που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα με μεγάλη ευκολία.

Πέρα από τα σέντερ φορ, ο Τερίμ θα κοιτάξει και τα μπακ, κι αν θα χρειαστεί να φέρει δύο «μηχανάκια» από αριστερά και από δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News