Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ οι Βέρμπιτς-Σπόραρ - Ποια παιχνίδια χάνουν

Οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ δεδομένα δε θα λάβουν μέρος στα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να παίξει χωρίς φορ με Ατρόμητο - Η πρώτη διάγνωση για Σπόραρ και Βέρμπιτς

Οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ καταπονημένοι ήταν και κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι Κυπέλλου και στη μεγάλη πρόκριση των πρασίνων.

Το Τριφυλλί μπορεί να νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης αλλά θα χάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα τους Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Αμφότεροι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τους Αρκάδες και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για δεδομένη απουσία στα δύο ματς που ακολουθούν.

Δεδομένα, λοιπόν, αναμένεται και οι δύο Σλοβένοι ν’ απουσιάσουν από τα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο (Κύπελλο) και ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα).

Τέλος, να θυμίσουμε πως σήμερα αναμένεται να κάνουν μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής θα δείξουν το ακριβές μέγεθος των μυϊκών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr