Παναθηναϊκός: Με τη φόρα του... 2024 ο Μαντσίνι!

Μαντσίνι: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Πολύ καλός ο Μαντσίνι με τον Αστέρα, από τα πόδια του ξεκινά φάση του 1-0. Αρχές Σεπτέμβρη ο πρωτοπόρος “έριξε πόρτα” σε ρωσική ομάδα που πρόσφερε 6,5 εκατ. ευρώ για τον Ντάνιελ.

Παρότι η πρόταση ήταν πολύ καλή για παίκτη που είχες μόλις έξι μήνες στο δυναμικό σου, οι πράσινοι δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης ή διαπραγμάτευσης, καθώς δεν ήθελαν να χάσουν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στοιχεία.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ξεκίνησε φορτσάτος τη σεζόν, είχε πετύχει το εκτός έδρας τέρμα κόντρα στην Μπράγκα για τα play offs του Champions League κι ήταν ο παίκτης που είχε βγάλει την ασίστ στον Παλάσιος, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε αλλά με το που μπήκε το 2024 φωνάζει και πάλι βροντερό παρών.

Από δικό του κόρνερ σκόραρε ο Ιωαννίδης με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο ενώ στη ρεβάνς οι καλύτερες φάσεις του ΠΑΟ στο πρώτο μέρος ήρθαν από εκείνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News