«Μπήκαν οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί και με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα»: Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί (vid)

Ο Ζερόμ Καλούτα μέσω της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που είχε δεχθεί πριν λίγο καιρό μέσω των social media.

«Μπήκαν οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί και με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα»: Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί (vid)

Ο γνωστός καλλιτέχνης Ζερόμ Καλουτά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη ρατσιστική επίθεση που είχε δεχθεί μέσω των social media.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως ο ίδιος δήλωσε πως δέχθηκε κύμα αγάπης από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μάλιστα τον αγκάλιασαν με χιλιάδες μηνύματα και στάθηκαν στο πλευρό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εγώ μία Δευτέρα γυρνάω από την παράσταση που βρίσκομαι και επειδή μπαίνω στο Χ και ξαφνικά βλέπω πολλά μηνύματα και λέω “τι έγινε; ποιον ενοχλήσαμε”, απάντησα σε ένα – δύο άτομα. Η αφορμή δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν και κάποια πράγματα τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις».

«Στο σχολείο ήμουν βασιλιάς και με πρόσεχαν και με αγαπούσανε. Η λέξη κλειδί είναι επιτυχία, η επιτυχία δεν έχει φίλους, έχει εχθρούς. Μάλλον μας έχουν μάθει πιο πολλοί. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τους μετανάστες για το δικαίωμα εργασίας και μπορεί να συμπίπτει».

«Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός και στο Twitter μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και υπάρχει μια τεράστια παναθηναϊκή οικογένεια και δέχτηκα πολλά προσωπικά μηνύματα, κήρυξαν ένα σήμα και με βομβάρδισαν οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί με θετικά μηνύματα. Δεν τους έχω δει αλλά τους ευχαριστώ και πάλι».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr