Τερίμ: «Θέλουμε πρωτάθλημα, έχετε 100 δικαιολογίες» - Αποκάλυψη για Μπακασέτα και Μαξίμοβιτς

Τερίμ: «Θέλουμε πρωτάθλημα, έχετε 100 δικαιολογίες» - Αποκάλυψη για Μπακασέτα και Μαξίμοβιτς

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ:

Αν ήταν η πιο δύσκολη νίκη του στον Παναθηναϊκό με δεδομένες τις απουσίες: Παίξαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, ο καιρός δεν βοήθησε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τέλεια, αλλά στο δεύτερο τα φτιάξαμε λίγο. Βάλαμε γκολ, μπορούσαμε και περισσότερα. Βρήκαμε τον ρυθμό μας και δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Θέλω να πω κάτι και για τον διαιτητή: Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε το παιχνίδι, δεν το σταμάτησε. Βοήθησαν μερικά σουτ, βρήκαμε ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες που παίζουν πολύ με την μπάλα να μη διακόπτεται το παιχνίδι. 

Για την αντίδραση που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός σε δύσκολες συνθήκες: Αγαπητοί φίλοι θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και έχετε 100 δικαιολογίες. Δεν γίνεται έτσι. Πρέπει να χειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις, να δίνουμε μάχη στο γήπεδο. Θα υπάρξουν και δύσκολες μέρες και πρέπει να ξέρουμε να τις χειριστούμε. Όταν διαχειριζόμαστε αυτές, τότε θα έρθει και το αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να κάνουν και οι παίκτες είτε παίζουν είτε όχι. Κάποιες φορές θα βρεθούμε πίσω στο σκορ, πρέπει να το χειριστούμε. Έμένα δεν μου αρέσουν όλες οι δικαιολογίες αυτές. Άμα θα χάσουμε, θα χάσουμε παίζοντας, χωρίς δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός πάντα θα είναι στην πρώτη εξάδα. Για να λες πως είσαι πρωταθλητής πρέπει να χειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Αλλιώς δεν μπορείς να πετύχεις. Σήμερα μπήκε και ο Τσόκαϊ στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Για τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα κι αν είναι φυσιολογικά: Δεν έλειπε κανείς παίκτης, ήμασταν 11 στο γήπεδο. Είναι λογικό λόγω τραυματισμών να αλλάζουμε τον ρυθμό. Αλλά και την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πάντα με τον τρόπο που παίζουμε. Είναι φυσιολογικό να έχουμε τραυματίες. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραζόμασταν κανονικά. Κι έχουμε πάλι Κύπελλο αυτή την εβδομάδα. Όταν παίζουμε ανά τρεις ημέρες, είναι φυσιολογικό, κάποιοι παίκτες μπορεί να μην αντέξουν. Ως προπονητής πρέπει να κάνω κάποιες επιλογές. Πρέπει να πάρω μία απόφαση να παίζω συνέχεια με τους ίδιους παίκτες ή να κάνω αλλαγές. Για κάποιους παίκτες είναι μεγαλύτερο το βάρος. Είναι φυσιολογικό λόγω κούρασης ή από κάποιο χτύπημα, να έχουμε ορισμένους τραυματίες. 

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση: Μετά τον ΠΑΟΚ, θα παίξουμε ξανά με τον Ολυμπιακό. Θα έχουμε ντέρμπι και στα πλέι οφ. Είναι καλή ομάδα, είδα και τον αγώνα του σήμερα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αλλά όπως αποδείξαμε, δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε τον εαυτό μας πίσω σε κανένα ντέρμπι. Μπορούμε να παίξουμε με όλους παντού. Δεν φοβόμαστε κανένα.
Για τις μεταγραφές, ο Βίτορ ήρθε σήμερα, ήταν και μέσα μαζί μας. Κι ο Μπακασέτας λογικά θα έρθει αύριο. Όταν ήμουν εγώ στη Γαλατά, έπαιζε κι αυτός στην Τραμπζονσπόρ, οπότε γνωριζόμαστε. Μας είπε κι ότι είναι έτοιμος. Τον γνωρίζουμε όλοι. Σήμερα χαιρετήθηκε και με την Τραμπζονσπόρ, την ευχαριστούμε κι αυτή. 

Για τον Μαξίμοβιτς: Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Μαξίμοβιτς. Αν έχει τελειώσει η μεταγραφή του. Δεν ανακοίνωσε ακόμα κάτι η ομάδα. Αλλά για τον Βίτορ και τον Μπακασέτα με έχουν ενημερώσει. Τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών. Συνεχίζουν να δουλεύουν ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά μέχρι στιγμής μπορώ να σας πω μόνο για τον Βίτορ και τον Μπακασέτα. 

Αν ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να προσαρμόζεται καλύτερα στο πλάνο του, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο: Κι εγώ αυτό ζητάω. Από την πρώτη μέρα, αυτό είχα πει. Κανονικά μετά από το 2-0 θα μπορούσαμε να έχουμε πάει πιο πίσω, αλλά συνεχίσαμε ψάχνοντας το τρίτο και το τέταρτο γκολ. Είναι πολύ σημαντικό μέσα στο παιχνίδι να έχουμε εμείς τον ρυθμό και να τον φτιάχνουμε. Συνήθως θα παίζουμε έτσι. Πάντα θα προσπαθούμε να παίζουμε πάντα γρήγορα. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News