Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η άφιξη του Βίτορ Ούγκο - Πάει κατευθείαν... στη Λεωφόρο!
Ο Βίτορ Ούγκο θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι.
Με πτήση από το Μάντσεστερ ο Βίτορ Ούγκο έρχεται στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάζεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.
Απομένει το τυπικό μέρος της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ στον Παναθηναϊκό, και πλέον, ο Φατίχ Τερίμ θα έχει στα χέρια του μια δυνατή 4άδα (συν τους τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ) για να κυνηγήσει το νταμπλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγκο θα μπει κατευθείαν σε ρυθμούς Παναθηναϊκού, καθώς θα παρακολουθήσει από το γήπεδο της Λεωφόρου και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 11άδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τη Μπέτις
- Στο γήπεδο ο Αλαφούζος για το Μπέτις - Παναθηναϊκός, με ποιους συνομίλησε
- Ραπτόπουλος: «Απαισιόδοξος για Παναθηναϊκό, 3-1 υπέρ της Μπέτις»
- «Λήφθηκε απόφαση για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό»
- Το δίδυμο στόπερ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό