Παναθηναϊκός: Οι επόμενοι μετά τον Ντραγκόφσκι και η έξτρα μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Ντραγκόφσκι, ακολουθούν οι Μπακασέτας και Ούγκο. Τι γίνεται με την έξτρα μεταγραφή.

Ανακοίνωσε τον Ντραγκόφσκι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η συμφωνία με την Σπέτσια

Τη πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φορά ως το φινάλε της σεζόν ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής την απόκτησή του (19/01).

Ο 26χρονος Πολωνός τερματοφύλακας έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής και εν συνεχεία πέρασε από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, με την ελληνική ομάδα να τον αποκτάει με εξάμηνο δανεισμό (και οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς) και να ανακοινώνει επίσημα το deal μέσω της ιστοσελίδας της.

Πλέον, μπαίνουν στην τελική ευθεία οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Με τον Τάσο Μπακασέτα υπαρχει οριστική συμφωνία, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (22/1), προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Δευτέρα (22/1). Ο 29χρονος διεθνής μεσοεπθετικός αναμένεται να αγωνιστεί στον εντός έδρας κυριακάτικο (21/01, 18:00) αγώνα πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της “Τραμπ” με τον τρόπο που του αξίζει.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να μπει κατευθείαν στα… βαθιά, αφού ο ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Βάζει τα πράσινα και ο Ούγκο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποτελεί την επιλογή του Φατίχ Τερίμ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Την Τετάρτη, ο 32χρονος αμυντικός συμμετείχε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τη Μπλάκμπερν Ρόβερς, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο του στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας εκεί.

Ο Βίτορ Ούγκο πρόκειται να λάβει σύντομα άδεια για να επισκεφθεί την Αθήνα. Σύμφωνα με την αναφορά του ρεπόρτερ Πιέτρο Κασαγκράντε, ο Παναθηναϊκός και η Μπαΐα έχουν συμφωνήσει στο αντίτιμο για τον 32χρονο Βραζιλιάνο, και πλέον αναμένεται η οριστική επιβεβαίωση της άφιξής του, προκειμένου να υπογράψει ως αντικαταστάτης και να ενισχύσει τις τάξεις της ομάδας, σύμφωνα με τον αριστερό πόδι.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για ακόμη μια μεταγραφή, χαφ ή εξτρέμ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr